Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Nutrition
- per 15 pezzi
- Calories
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Protein
- 73.5 g
- Carbohydrates
- 15.2 g
- Fat
- 98.4 g
- Saturated Fat
- 14.4 g
- Fibre
- 29.6 g
- Sodium
- 4699.2 mg
Alternative recipes
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese TM6
4h
Bretzel
16 Std. 30 Min
Minestra di fave con cicoria
50min
Focaccia pugliese
1h 10min
Pucce
7h
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min