Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Nutrition
- per 15 pezzi
- Calories
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Protein
- 73.5 g
- Carbohydrates
- 15.2 g
- Fat
- 98.4 g
- Saturated Fat
- 14.4 g
- Fibre
- 29.6 g
- Sodium
- 4699.2 mg
Alternative recipes
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Pucce
7h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30 min
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Pasticciotti leccesi
1sa 15 dk
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Fruttone leccese al cioccolato
1 godz. 40 min
Minestra di fave con cicoria
50 min