Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 38.9 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 555.6 mg
Alternative recipes
Sfinciuni
3h 30min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1j
Mafalde siciliane
2h 15 min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Muffolette
3sa
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Pane siciliano
2h 45 min
Panelle
1j 25 menit
Rosticceria siciliana
2j
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15min
Sfinci siciliane
2j 30 menit