Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 38.9 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 4.2 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 555.6 mg
Alternative recipes
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Frutta Martorana
27h 30min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Pane siciliano
2h 45min
Mafalde siciliane
2sa 15 dk
Muffolette
3sa
Rosticceria siciliana
2 Std.
Panelle
1h 25min
Iris siciliani
4hod. 10min
Ravioli di ricotta
1u. 35min
Sfinci siciliane
2sa 30 dk