![Cipolle rosse fermentate Cipolle rosse fermentate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5c76e06-2e3f-4adf-8daf-3f99baece2a6/Derivates/aec8b440-94c4-4d6e-b4e8-619c276ed65b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
or 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 47 g
- Fat
- 1 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 9 g
- Sodium
- 1.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Dado di pesce
1u. 40min
Cestini con crema alla zucca
2h
Cipolle e aglio dorati
20min
Crakerstrelli
2h
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 godz. 40 min
Carote fermentate
84小时 30 分钟
Focaccia con kefir
12h
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Mousse al cioccolato (vegan)
2h 15min
Taralli zenzero e curcuma
1h