Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Carbohydrates
- 86.6 g
- Fat
- 19.7 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodium
- 800.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Besciamella
15 Min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Panini morbidi al sesamo segnaposto
4h
Grissini al sesamo
2 Std. 30 Min
Pane all'acqua
4h
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4h
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Pizzette rosse
4h
Menù: Cous cous di agnello con verdure e crema catalana (Bimby Friend)
1h 15min
Scotch pie
3 Std.