Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Salade de haricots verts aux lardons
40 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Artichauts à la romaine
50 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Riz à la tomate
30 min
Viande hachée
35 min
Oignons et ail sautés
No ratings
Artichauts à la romaine
50 min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 Std. 40 Min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 min