Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di castagne cotte e pelate
- 400 g di pere Williams sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di zucchero di canna
- 50 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1138.1 kJ / 272 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 67.6 g
- Fat
- 0.8 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 2 mg
In Collections
Alternative recipes
Confettura di cachi
55 min
Confettura di uva e fiori di timo
2h 40 min
Composta di fichi
1h
Confettura di mirtilli
55 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30 min
Confettura di fichi e mandorle
1h 35 min
Composta di pere, vaniglia e zenzero
1h 20 min
Confettura di fichi e cacao
1h 10 min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1h 20 min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min
Crema di marroni
1h 10 min