Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 600 g Suppengemüse, in Stücken
- 20 g Öl
- 200 g Speckwürfel, durchwachsen
- 1000 g Kartoffeln
- 1400 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe oder Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 4 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 400 g Sahne
- 4 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1250 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Tomatencremesuppe
40 Min
Milchreis
55min
Lasagne
1 Std. 45 Min
Kartoffelsuppe
50 Min
Kartoffelcremesuppe
40 Min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 Min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 Std. 45 Min
Gemüsecremesuppe im Thermomix Friend
35 Min
Zucchinicremesuppe
35 Min
Kartoffel-Porree-Suppe
1 Std.
Schnelle Tomatencremesuppe
30 Min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 Min