Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 2 altbackenes Brötchen, eingeweicht und gut ausgedrückt
- 1500 g Hackfleisch, gemischt
- 4 Eier
- 6 EL gemischte Kräuter, TK
- 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 905 kJ / 216 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Meatballs in Tomatensauce
45min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1h 15min
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1 Std. 10 Min
Frikadellen
25min
Kasseler Gulasch
40min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45min
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1 Std. 10 Min
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Mini-Rouladen
3h 30min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1h 20min