Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, klein
- 2 altbackenes Brötchen, eingeweicht und gut ausgedrückt
- 1500 g Hackfleisch, gemischt
- 4 Eier
- 6 EL gemischte Kräuter, TK
- 3 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 905 kJ / 216 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 15 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 Std. 10 Min
Marinierter Kasselerbraten aus dem Varoma
2hod.
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1hod.
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1h 15min
Kasseler Gulasch
40 Min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Frikadellen aus dem Ofen mit zweierlei Pesto-Quark
1hod.
Räuberfleisch
1h 15min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 min
Meatballs in Tomatensauce
45 min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 Std. 20 Min