Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spargel
- 500 g Wasser
- 1000 g Spargel, weiß, geschält, in Stücken (10 cm)
Avocado-Bärlauch-Dip
-
50
g Bärlauchblätter, frisch, halbiert
or 20 g Basilikumblätter, frisch - 2 Avocados, reif, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Zitronensaft
- 100 g Schmand
Joghurt-Möhren-Dip
- 80 g Möhren, in Stücken
- 20 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Curry
- ¼ TL Ingwer, gemahlen
- 100 g Frischkäse
- 100 g Schmand
Backteig und Fertigstellung
- 2 Eier, getrennt
- 150 g Mehl
- ½ TL Salz
- 150 g Bier
- 1 TL Öl und mehr zum Ausbacken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3002 kJ / 717 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 50 g
- Fibre
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40 min.
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20 min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40 min.
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Gefüllte Eier
25 min
Spargel Cordon Bleu mit Sauce Tartare
1h
Bärlauch-Käse-Sauce zu Nudeln
10 min
Erdäpfelkroketten
3 Std. 50 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Gefüllte Kartoffelrösti
1h