Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 Scheiben Bacon
- 120 g gegrillte Paprika, abgetropft, in Streifen (5 mm)
- 6 Oliven, schwarz, entsteint, halbiert (optional)
- 6 Eier
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.5 g
Alternative recipes
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3 Std. 45 Min
Erbsen-Schinken-Omeletties
50 Min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40min
Englischer Brunch
1h
Grüne Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40min
Tassenknödel mit Tomaten-Parmesan-Kern
1h
Varoma-Pizza
1h
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40min
Vanilleküchlein mit Himbeerkonfitüre
1h
Chocoholics
1h