Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Semmelwürfel
- 80 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 - 15 g Öl
- 300 - 400 g Blutwurst, geschält
- 1 Packung Blätterteig
- 1 Ei, verquirlt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1928 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 35 g
- Saturated Fat
- 16.2 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 Std. 45 Min
Camembertaufstrich
15min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
1h
Zillertaler Rahmstangerl
2h
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Oster Küken - gefüllte Eier
1h
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Wurstaufstrich
10 min