Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Semmelwürfel
- 80 g Milch
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 - 15 g Öl
- 300 - 400 g Blutwurst, geschält
- 1 Packung Blätterteig
- 1 Ei, verquirlt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1928 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 35 g
- Saturated Fat
- 16.2 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Kapern-Ei Aufstrich
25min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Somloer Nockerl
9 godz.
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2 godz. 45 min
Wurstaufstrich
10min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 godz. 45 min