Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 935 kJ / 224 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleischstreifen anbraten
15 Min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 godz. 50 min
Auberginen-Schnitzel-Chili
1h 10min
Auberginen anbraten (200 g)
30min
Rindfleischwürfel anbraten (medium)
15 Min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Saftgulasch vom Rind
2 godz. 45 min