![Maispoularde mit Cherry-Tomaten Maispoularde mit Cherry-Tomaten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68886270-22A5-4A0A-9D97-2892D366AA3A/Derivates/7A96BEB1-1D8F-4270-824A-B43C4E0B8824.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1370 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Maispoulardenbrüste, ohne Haut und Knochen (à ca.150 g)
- 30 g gesalzene Butter
- 300 g Cherry-Tomaten, bunt
- 2 Knoblauchzehen, zerdrückt
- 2 Zweige Rosmarin
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 935 kJ / 224 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 Std. 30 Min
Saftgulasch vom Rind
2ч. 45 мин.
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 Std. 15 Min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Bolognese classico
5 godz.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Lachswürfel anbraten
15 Min