Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1790 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 24 Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt (ca. 360 g)
- 50 g rote Paprika, in dünnen Streifen (2 mm x 5 cm)
- 220 g Ananas, frisch, in Stücken (1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Öl
- 40 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 30 g Sojasauce
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Koriander, frisch, grob gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Ei im Körbchen
55min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Black-Tiger-Salat
1 godz. 30 min
Süß-saure Garnelen
1 godz.
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Reis, gekocht
25 min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Bloody Mary mit Paprika
15 min
Hähnchen Teriyaki
2 Std.
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3h 30min
Scampi-Spieße mit Knoblauchbutter
55min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 Std.