Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscotti
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 40 g di olio di semi di mais
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 100 g di latte intero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di malto di orzo
Gelato a cocco
- 2 cucchiai di farina di cocco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 100 g di crema gianduia
- farina di cocco q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 19.7 g
- Saturated Fat
- 27.3 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Biscotti integrali alle mandorle
35 min
Baci di dama (senza zucchero)
1 godz. 30 min
Focaccia dolce alle mele
1 godz. 45 min
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Bevanda calda alla nocciola (vegan)
15 Min
Pane svedese
2h
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
No ratings
Gelato biscotto ciocco-menta
4h 5min
Cappuccino di castagne
1h
Praline di frutta secca al cioccolato, cocco e pistacchio (di Mirko Ronzoni)
30 min
Tiramisù (senza lattosio)
5h 30min
Biscotti shortbread bigusto
5h