Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscotti
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 40 g di olio di semi di mais
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 100 g di latte intero
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di malto di orzo
Gelato a cocco
- 2 cucchiai di farina di cocco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- 100 g di crema gianduia
- farina di cocco q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 39.2 g
- Fat
- 19.7 g
- Saturated Fat
- 27.3 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Biscotti shortbread bigusto
5h
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30 min
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35min
Pizza vegetariana arcobaleno
2h
Dolce riccio
1h 20min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Freakshake gusto cassata
20min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 Std. 35 Min
Bignè cake
4h
Torta margherita leggera
2h 30min