Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di cioccolato fondente (50% di cacao)
-
180
g di albumi, pastorizzati (vedere consigli)
or 6 albumi, pastorizzati (vedere consigli) - 200 g di zucchero
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 33.3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Praline al gelato
5 Std. 55 Min
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Zucchero a velo
5 Min
Glassa di zucchero
10 Min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Cioccolato plastico
12h
Candele al cioccolato
4u. 50min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Sgaiozzi
3 Std. 30 Min