Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de beurre, coupé en dés
- 100 g de lait
- 50 g d'eau
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de reblochon sans la peau, coupé en petits dés (½ reblochon)
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, haché
- 100 g de jambon fumé, coupé en fines lanières
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1306 kJ / 314 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 21 g
In Collections
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Cannelés au jambon
13u.
Gougères au comté
45min
Gougères
45min
Cookies jambon, parmesan et origan
45min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Minicakes chorizo-feta
35min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Muffins au crottin de Chavignol
1h