Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de comté
- 3 œufs
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 250 g de lait
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux ou fort, pelé et coupé en rondelles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1887.3 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Carbohydrates
- 32.8 g
- Fat
- 25.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
1h 15min
Pâte à cake salé
15 Min
Tartinade au thon
10 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Cake tendre mozza jambon
1h 20min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Cake au thon
50min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 Min
Petits cakes courgette-chorizo
1 Std. 5 Min