Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de comté
- 3 œufs
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 250 g de lait
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 chorizo, doux ou fort, pelé et coupé en rondelles
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1887.3 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Carbohydrates
- 32.8 g
- Fat
- 25.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12h
Tartinade de chorizo
5 min
Tartinade au thon
10 Min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Rillettes de thon à la tomate
10 Min
Muffins tomate et mozzarella
30 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Minicakes chorizo-feta
35 min
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15min
Petits cakes courgette-chorizo
1 godz. 5 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 min