![Bowl de légumes tout vert Bowl de légumes tout vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C15B917E-6820-4B0B-80B0-015238F64B6B/Derivates/e19c335c-f36c-4c3a-a3f2-c648c35030e5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'avocats, coupés en morceaux
- 1 c. à café d'épices à chili
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1000 g d'eau
- 250 g de riz basmati
- 3 capsules de graines de cardamome
- 250 g d'asperges vertes
- 300 g de haricots verts frais, éboutés
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 2 yaourts nature
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- sel
- poivre moulu
- 75 g de mâche, lavée
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1966 kJ / 469 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 14 g
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