![Salade de boulgour, aubergines et grenade Salade de boulgour, aubergines et grenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B92E49BA-0D59-4E85-B48E-06D9B09F5589/Derivates/b3da0b74-09fa-41f2-894d-edbd3d516b3d.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de noisettes décortiquées, grillées et salées
- 1000 g d'eau
- 200 g de boulgour
- 700 g d'aubergines, en demi-rondelles de 1 cm d’épaisseur
- 250 g de yaourt nature
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 130 g de graines de grenade
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (petit), ciselé
- sel
- poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2188 kJ / 523 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 29 g
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