Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Hartkäse, in Stücken
- 500 g Wasser
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variation)
or 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Ei
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 507 kJ / 121 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 0.5 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 3.5 g
In Collections
Alternative recipes
Haferflockensuppe
20 Min
Schnelle Minestrone
20 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 Min
Apfelpudding
25min
Champignonsauce
30 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Leichte Käsesuppe
25min
Bröselknödel
40 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 Std.