Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 - 1000 g Erdäpfel, festkochend, gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Ei
-
200
g Weizenmehl, universal
or 200 g Maismehl, fein gemahlen - 1 TL Salz
- 60 g Butterschmalz, in Stückchen
- 20 g Butter, in Stückchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2251 kJ / 539 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 18 g
- Saturated Fat
- 10 g
- Fibre
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Gebackene Speckknödel
50 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2hod. 30min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Hasenöhrl
1hod.
Tiroler Knödel mit Linsen
50 Min
Frittaten
30 min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 Std. 20 Min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Wälder Käsknöpfle
55 Min