![Flans vapeur aux épinards Flans vapeur aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8D0D725A-9125-4734-B489-15DD244F439D/Derivates/8265ce0a-9693-48cb-9dc2-13bd0dd4fcea.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- huile végétale, pour les ramequins
-
20
g d'amandes décortiquées
or 20 g d'amandes émondées -
100
g d'épinards frais, coupés en morceaux
or 100 g de blettes, les feuilles seulement, coupées en morceaux - 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 boule de mozzarella (125 g), coupée en morceaux
- 4 œufs
- 40 g de lait demi-écrémé
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ¼ c. à café de piment séché en flocons
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 578.5 kJ / 139.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Carbohydrates
- 0.8 g
- Fat
- 10.3 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 278.7 mg
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