Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di miele
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
or 1 bustina di lievito di birra disidratato (7 g) - 2 bustine di zafferano in polvere (250 mg)
- 500 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- 1 uovo, sbattuto
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1399 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane alle banane, miele e mandorle
2 Std. 40 Min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane alla ricotta
3h
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 godz. 30 min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min