Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 di spicchio di aglio
- 8 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 85 g di cipolla a fette sottili
- 10 g di olio di sesamo
- 10 g di salsa piccante, rossa
- 10 g di salsa di soia
- 10 g di aceto di riso
- 450 g di acqua
- 400 g di taccole fresche, pulite
- 2 cipollotti verdi a rondelle diagonali
- semi di sesamo, tostati, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 423 kJ / 101 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Insalata di cavolo al curry
50min
Contorno di verza
35min
Cardi gratinati
40min
Fagiolini piccanti con arachidi
30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Insalata di cavolo cinese con pepe rosa e verde
45 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 godz.