Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 20 g Rapsöl
- 200 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 1000 g Wasser
- 1 TL Kümmel, ganz
- 20 g Essig
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 300 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 726 kJ / 174 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 22 g
- Fat
- 7 g
- Saturated Fat
- 1.5 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Fisolengulasch
1h 10min
Eiernockerl
30 min
Feuerflecken mit Thymianzwiebeln
1h 30min
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Krautfleckerl
40min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Bröselknödel
40min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2h 45 min