Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di farina di grano tipo 405 o 550 + q.b. per infarinare
- 100 g di farina di segale tipo 1150
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 340 g di acqua
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Spezzatino alla zurighese
50min
Knöpfli all’aglio orsino
No ratings
Salsa french dressing
20 Min
Gratin dauphinois
50min
Mousse di tonno
5min
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30min
Panpepato lucernese
55min
Tortini alle verdure
55min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Stufato di manzo all’orientale con couscous
40min
Succo di primavera
No ratings