Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ bâton de cannelle, cassé en petits morceaux
- 200 g de sucre en poudre, et 1 c. à soupe
- 2 gros œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de margarine végétale, moulée en 4 c. à soupe
- 125 g de farine de maïs
- 1 pincée de sel
- 60 g de raisins secs
- le zeste d'une orange non traitée, râpé
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
-
50
g de mélasse (voir "Conseil(s)")
or 50 g de miel (ou de golden syrup) - 30 g de sucre glace
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Cupcakes à la vanille
1h
Gâteau au yaourt
1h 40 min.
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Mug cake au yaourt
20 Min
Mikados multicolores
1 Std. 45 Min
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Feuilletés aux fruits de saison
No ratings
Cupcakes à l'orange et panais
1h
Cornbreads
40min
Cupcakes à la vanille
12h
Gâteau express
40min