![Paximadi (pain biscotte crétois) Paximadi (pain biscotte crétois)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBDD54B3-26C5-4389-9FEF-EF9924CB39BC/Derivates/91fda439-b899-49ca-b50f-6d0050fc913c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 340 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 280 g d'eau, et un peu pour badigeonner le pain
- 3 c. à soupe de miel
- 300 g de farine d'orge
- 1 c. à café de sel
- 60 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1233.5 kJ / 292.3 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 48.3 g
- Fat
- 7.1 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Boisson végétale au riz
12 godz.
Sablés aux farines de sarrasin et lentille
3 godz. 35 min
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Petits pains roulés au zaatar
4h 30min
Pain de mie
3h 20 min
Scones raisin et citron au lait fermenté
3 Std. 10 Min
Sauce ketchup
1 godz. 10 min
Farine de céréales ou de légumes secs
5min
Palmiers maison
1h 30min
Boisson végétale à l'amande
12 Std. 15 Min
Pain au levain biologique
5h 5min