Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 9.6 g
- Fat
- 15.2 g
- Fibre
- 0.5 g
Alternative recipes
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Pollo speziato sottovuoto
1hod. 50min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Asparagi sottovuoto
50 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Mele sottovuoto alla cannella
1hod. 50min