Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Carbohydrates
- 9.6 g
- Fat
- 15.2 g
- Fibre
- 0.5 g
Alternative recipes
Carote sottovuoto timo e feta
1u.
Croccante alle mandorle
1h 30 min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1u. 10min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1u.
Salmone sottovuoto al mojto
3j
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1j 20 mnt
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min