Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 300 g di latte intero
- 1 pera Kaiser, pelata e a tocchetti
- 180 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 8 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda
- salsa al caramello, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 865.3 kJ / 206.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 16.7 g
- Fat
- 14.1 g
- Saturated Fat
- 7.4 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 39.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema catalana
40 Min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2hod.
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3h 30 min
Crème brûlée portoghese
30 min
Mousse di ricotta all'arancia
15 min
Zavata carsolina
5 Std.
Tortini pesca e fragola
1hod.
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Bicchierini ai cachi e cioccolato bianco di Mattia Poggi
1hod.
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min