Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di succo di arancia
- 8 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
- 250 g di cachi, la polpa a pezzi
- 20 g di vino passito
- 30 g di zucchero
Crema alla ricotta
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 200 g di yogurt greco, intero
- 40 g di zucchero
- granella di nocciole q.b. per guarnire
- 4 - 6 foglioline di menta fresca
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 544 kJ / 130 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 16.6 g
- Fat
- 5.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1 Std. 40 Min
Mousse di cachi
2 godz. 10 min
Crema yogurt, mascarpone e limone
10 Min
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Hummus di castagne a l'orientale
3 Std.
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Cheesecake salata alle fragole
2h
Baccalà alla Veracruz
1h
Mousse alle fragoline di bosco
4h 30 min
Budino ai 3 colori
8 Std.