![Cottura del bulgur a grana media Cottura del bulgur a grana media](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf6310e8-02ce-4f5d-ae49-9f73b5cb0006/Derivates/f0cf7bb2-414b-4f17-b032-a38656bd3b3f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 - 500 g di bulgur
- 400 - 800 g di acqua
- ½ - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1024.4 kJ / 244.7 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Carbohydrates
- 49.1 g
- Fat
- 2.1 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 338 mg
In Collections
Alternative recipes
Cottura del farro perlato
35 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura del riso jasmine
35 min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di riso integrale
55 min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Cottura del farro integrale
8h 40 min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Cottura del miglio
45 min
Cottura del riso basmati
35 min