Butter Chicken

4.8 293 ratings
Prep. 15 min
Total 50 min
4 Portionen

Ingredients

  • Pouletbrustfilets in Würfeln (2-3 cm)
    500 g
  • Tikka-Paste (siehe Tipp)
    100 g
  • Ghee (siehe Tipp)
    40 g
  • Zwiebeln geviertelt
    150 g
  • Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)
    20 g
  • Koriander, frisch abgezupft
    10 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • grüne Chilischoten halbiert, nach Wunsch entkernt
    2
  • Salz
    1 TL
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    2 TL
  • Koriander, gemahlen
    2 TL
  • Kurkuma, gemahlen
    ½ TL
  • Wasser
    100 g
  • Tomatenpüree
    70 g
  • Vollrahm
    500 g

Nutrition per 1 Portion

Calories 632 kcal / 2642 kJ
Protein 44 g
Fat 44 g
Carbohydrates 15 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...