Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 120 g di zucchero
- 100 g di succo di arancia, carota e limone (ACE)
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 30 g di gocce di cioccolato fondente
- 5 g di cacao amaro in polvere
- crema gianduia a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 786.3 kJ / 187.9 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 24.3 g
- Fat
- 8.4 g
- Saturated Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 26.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta a scacchi
7h
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50 Min
Torta cioccolato, caramello e noci
1 Std. 40 Min
Torta margherita leggera
2 Std. 30 Min
Muffin cioccolato e carote
1 Std.
Cheesecake al cioccolato
9h 30 min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Torta al cioccolato
1 Std.
Torta chocolat
1 Std.
Torta semplice al cioccolato
50 Min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min