Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 120 g di zucchero
- 100 g di succo di arancia, carota e limone (ACE)
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 30 g di gocce di cioccolato fondente
- 5 g di cacao amaro in polvere
- crema gianduia a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 786.3 kJ / 187.9 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 24.3 g
- Fat
- 8.4 g
- Saturated Fat
- 4.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 26.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Dolce mattone
2 Std. 20 Min
Biscotti farciti
1hod. 50min
Crostatine alla crema gianduia
2h
Torta bignè al cioccolato bianco
1 Std.
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 Min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25min
Torta party-pops
2h 10min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Berlingozzo
50 Min
Brownies alle fragole e cioccolato bianco
1 Std.
Muffin al cioccolato e nocciole
40 Min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min