Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di mandorle pelate
- 210 g di zucchero
- 400 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di Rum
- 25 g di cacao in polvere
- 2 uova di cioccolato a metà (220 g circa)
- 60 g di acqua
- 8 biscotti savoiardi a metà
- mandorle a lamelle q.b.
- riccioli di cioccolato q.b.
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 14663 kJ / 3505 kcal
- Protein
- 77.3 g
- Carbohydrates
- 418.6 g
- Fat
- 169 g
- Fibre
- 26.3 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Aperitivo al sedano
10 Min
Tiramisù (senza lattosio)
5h 30min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Profiteroles al limone
1h 45min
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Bruco brioche
2h
Uova di cioccolato pasquali
2 Std. 30 Min
Lumachine farcite
45 min
Parfait al mascarpone e vaniglia
2 godz. 35 min
Torta al cioccolato cotta a vapore con panna montata
1h 10min
Bibita ACE
10 Min