Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di pecorino, a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 5.8 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 0.3 g
Alternative recipes
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20 min
Panzerotti
5h
Calzoni vegetariani
1h 50min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 menit
Panzerottini TM6
4 Std.
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2j
Panzerotti romani
1h 10 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Cartellate
1 godz. 5 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min