Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di pecorino, a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 5.8 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 0.3 g
Alternative recipes
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Panzerotti
5h
Calzone
2klst 50 min
Panzerotti alla romana
55 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 godz.
Pucce
7hod.
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Focaccia di patate
2klst 50 min
Panzerotti alla romana
55 Min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min