Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 120 g di pan di Spagna a cubetti
- 60 g di liquore tipo Strega
- 30 g di scorza di arancia candita a cubetti
- 30 g di cedro candito a cubetti
- Nutrition
- per 1 bicchiere
- Calories
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 36.4 g
- Fat
- 12.1 g
In Collections
Alternative recipes
Torta Red velvet
3 Std.
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55 min
Profiteroles al limone
1h 45min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40min
Cassata siciliana
6h 35min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Mostaccioli siciliani
1h
Tiramisù al mojito
3 Std.
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35min