Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 120 g di pan di Spagna a cubetti
- 60 g di liquore tipo Strega
- 30 g di scorza di arancia candita a cubetti
- 30 g di cedro candito a cubetti
- Nutrition
- per 1 bicchiere
- Calories
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 36.4 g
- Fat
- 12.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta di mandorle
1hod. 30min
Bignè al tiramisù
4h
Zuccotto all'ananas
7hod. 25min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Coppa fredda di crema e fragole
2 Std. 45 Min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Crema al cioccolato e fragole
20 min
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Guazzetto di fasolari e fave
1h 50min
Cannolo siciliano scomposto
30 min