Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 100 g di latte condensato zuccherato
- 120 g di pan di Spagna a cubetti
- 60 g di liquore tipo Strega
- 30 g di scorza di arancia candita a cubetti
- 30 g di cedro candito a cubetti
- Nutrition
- per 1 bicchiere
- Calories
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 36.4 g
- Fat
- 12.1 g
In Collections
Alternative recipes
Curd all'arancia
40 min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Cannolo scomposto
3 Std.
La nuova Sacher di Luca Montersino
3u. 30min
Cassata gelato
11h 20min
Bignè menta e cioccolato
4h
Bisque
2h
Salsa alle arachidi
1h 20 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5 min