Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di nocciole sgusciate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto alla siciliana
15 Min
Pesto radicchio e noci
10 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Pesto di mandorle e menta
20 min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto di carote e noci
10 Min
Pesto di mandorle
10 Min