Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1000 g de tomates mûres, coupées en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 12 feuilles de basilic frais (et 2 poignées hachées grossièrement pour le montage)
- 1 filet d'huile d'olive
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 600 g d'eau
- 800 g d'aubergines, pelées et coupées en lamelles de 0,5 cm d'épaisseur (3 aubergines)
- 300 g de mozzarella, coupée en lamelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1070 kJ / 257 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Aubergines farcies
1h 15min
Tian aux anchois, olives et romarin
1h 20 min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1 Std. 50 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Moussaka
1h 40 min.
Lasagne aux trois poivrons
1h 25 min
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30min
Lasagne sans pâte aux légumes
1 Std. 30 Min
Aubergine farcie
1h 5min