![Galettes aux poireaux, œuf et comté Galettes aux poireaux, œuf et comté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/803A989E-28AE-4BA0-8522-202BDFDFA8F0/Derivates/C52BA806-7E99-4626-819E-3155CA0EC851.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Flammekueche alsacienne
30min
Wrap au chèvre
1 godz. 25 min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 godz. 45 min
Flammenküche au poireau
1 godz. 40 min
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Galettes aux champignons et crème de soja
1 Std. 30 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min