Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Flammekueche alsacienne
30 min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1 Std. 45 Min
Flammenküche au poireau
1 godz. 40 min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min
Pâte à galette
1u. 15min
Samoussas aux légumes
50 min
Pizza épinard-feta
1h 10min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 Std. 45 Min