Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'eau
- 250 g de farine de sarrasin
- 5 œufs
- 10 g de sel
- 50 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés
- du poivre moulu
- 50 g d'huile neutre
- 100 g de comté râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2708 kJ / 650 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Galettes complètes
45min
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1 Std. 45 Min
Flammekueche alsacienne
30 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 Min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1 Std.
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Quiche au saumon et au brocoli
1 Std. 40 Min
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1 Std. 45 Min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Wraps de blé noir au poulet au curry
1 Std. 15 Min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min