Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 4 branches de verveine, équeutées
- 12 figues violettes
- 4 boules de glace à la vanille
- 50 g d'amandes effilées et grillées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 12 g
Alternative recipes
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Semifreddo myrtilles et meringues
6 Std. 30 Min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Orangeade à la fleur d'oranger
2 Std. 20 Min
Coulant citron-curry
3u.
Figues à la cardamome et glace au yaourt (sous-vide)
1 Std. 5 Min
Glace amarena
3 Std. 15 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min