Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1469.4 kJ / 351.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 48.7 g
- Fat
- 14.1 g
- Saturated Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 23.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10 min
Treccine al kefir
7h 30min
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30 min
Stella al gianduia
7h 30min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Pane alla ricotta
3 Std.
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Pane dolce alla frutta
2 Std. 55 Min
Cornetti brioche
6h 30min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Ciambella alle pesche
50min