![Pissaladière aux oignons rouges Pissaladière aux oignons rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39156ED4-AA8B-406F-A18C-F1F614D950DC/Derivates/9c820f4d-a323-46a3-bbfe-47a44ee4df7b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 oignons rouges, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 branches d'aiguilles de romarin frais
- 2 c. à soupe d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 1 pâte brisée maison
- 12 filets d'anchois frais
- 20 olives noires avec leur noyau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2965 kJ / 710 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Pissaladière classique
2h
Tarte aux abricots et aux amandes
1 Std. 35 Min
Pissaladière
3 Std.
Sauce vierge
10 min
Pissaladière
2h 10 min
Pissaladière
3 Std.
Tellines en persillade
1 godz. 30 min
Ormeaux à la persillade verte
30 Min
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1 Std. 5 Min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15min
Tapenade de Marseille
15 Min