Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Bärlauchblätter, frisch
- 225 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- ½ TL Zucker und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 40 g Öl
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 200 g Frischkäse
- 200 g Feta, in Stücken
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 773 kJ / 184 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15min
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45min
Mediterrane Pesto-Blume
1h
Bacon-Spieße
1 Std. 30 Min
Käse-Knusperstangen
1h
Mini-Zwiebel-Kuchen
35min
Bärlauch-Faltenbrot
2h 30min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1 Std. 50 Min
Pesto-Ähre
40min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Radieschen-Kresse-Aufstrich
5min
Partyähre
1 Std. 50 Min