Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à soupe de miel
- 250 g d'eau
- 420 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
La garniture
- 20 g de zaatar
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 1 pincée de fleur de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 7 g
Alternative recipes
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Pitas libanaises
2hod. 20min
Pain pide (pain turc)
2hod.
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 Std. 45 Min
Mélange pour pain complet
10 min
Babka aux myrtilles
4 godz. 50 min
Café à la cacahuète
25min
Pita au blé complet
1 godz. 35 min
Pain lagana grec
3h 15min
Pains du Sud en 2 façons
1 Std. 25 Min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35 min
Pains turcs
2 Std. 15 Min