Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
or 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 3 g
Alternative recipes
Manaïches au zaatar
2h
Brochettes de kefta
55min
Pain pita
1h 30min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50 min.
Pains au zaatar
1h 55 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1h
Pain indien (naan)
1h 50 min.
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Biryani de poulet
55min