Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le gâteau
- 400 g de sucre
- 300 g de beurre, mou, en morceaux
- 5 œufs
- 450 g de farine
- 40 g de cacao en poudre
- 1 sachet de poudre à lever (15 g)
- 1 c. à café de gousse de vanille en poudre
- 2 pincées de sel
- 430 g de lait
Le glaçage
- 70 g de beurre, en morceaux (3 cm)
- 30 g de cacao en poudre
- ½ c. à café de gousse de vanille en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de noix de coco râpée
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 908 kJ / 218 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Milanais
3h
Étoiles à la cannelle
1h 30 min
Cake au citron
1h 5min
Cake imbibé au citron
1h 30 min
Riz Casimir
45 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau à la crème
45 min
Gâteau à l'Ovo
55 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min