Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- 100 g de sucre
- 10 g de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 300 g de farine fleur, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 50 g de sucre glace
- 200 g de confiture de framboises
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 960 kJ / 227 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Gâteau à l'Ovo
55min
Cake aux branches
1h 10min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Milanais
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Gâteau des rois
1h 55 min