
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 275 g de lait
- 75 g de beurre mou coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (10 g), émiettée
or 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 2 c. à café de sucre
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour fariner
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'eau pour les décorations
- 1 c. à soupe de raisins de Smyrne selon les goûts
- 1 c. à soupe de noix entières selon les goûts
- 1 œuf battu
- 1 c. à soupe de sucre en grains selon les goûts
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 662 kcal / 2772 kJ
- Protein
- 19 g
- Fat
- 21 g
- Carbohydrates
- 100 g