Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte sablée
- 50 g de sucre
- 200 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour beurrer les moules
- 370 g de farine, et un peu pour fariner le plan de travail
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
Ganache
- 250 g de chocolat noir, cassé en morceaux (2 cm)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Glaçage au sucre et pastille au chocolat
- 200 g de sucre
- 25 g d'eau
- 15 gouttes de colorant alimentaire (tout type), vert
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 40 g
In Collections
Alternative recipes
Milanais
3h
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Miroirs
1h 40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cake aux branches
1h 10min
Pain tessinois
1h 50min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min